Groundies

Barefoot schoenen met het oog op mode

Over groundies

De barefoot schoenen van Groundies staan bekend om hun eigentijdse stijl. Het lijken van een afstand vaak net normale sneakers. Het doel van dit schoenenmerk uit Freiburg is dan ook om zo veel mogelijk mensen zich te laten verplaatsen op minimalistische schoenen.

Net als veel andere merken barefoot schoenen, houdt ook Groundies rekening met de natuur, diversiteit én bekijken ze gezondheid op een holistische manier.

groundies-barefoot-schoenen
Bron: groundies.com

Zij groundies de mooiste barefoot schoenen?

Voor wie van mode houdt, kan het lopen op barefoot schoenen een obstakel voelen. Sterker nog: zelfs als je niet per se modieus bent aangelegd, is het alsnog een stap om over te gaan op minimalistische schoenen. Groundies maakt deze stap kleiner, omdat de schoenen bijzonder normaal lijken. De keerzijde is dat de zool ietwat dikker is en ook de neus niet super breed is

Bijzonder veel keuze

Het grote voordeel van dit minimalistische schoenenmerk is de enorme keuze in modellen. Dit geldt voor zowel mannen, vrouwen als voor kinderen.

Daarnaast zijn er regelmatig sales van soms wel 50 procent. Daarom is het slim om hun salespagina goed in de gaten te houden.

Mijn Ervaring

Mijn vrienden waren de een van de eersten die op Groundies liepen. Mijn eerste reactie was: ‘zijn dit écht barefoot schoenen?’. Dat omschrijft precies wat ik ervan vindt. In het kort:

  • Mooie, modieuze schoenen
  • Veel keuze
  • Vaak sales
  • Niet heel breed en héle dunne zool

Groundies schoenen kopen?

Ontdek het volledige aanbod via onderstaande gele button. Er is een groot aanbod voor vrouwen, mannen én kinderen. Verzenden en retourneren naar Nederland is mogelijk.