Vivobarefoot

Het klassieke merk voor barefoot schoenen

Over Vivobarefoot

Vivobarefoot is een van de meest reguliere barefoot schoenen op de markt. Daarmee is het ook direct een van de meest verkochte merken. Ze verkopen minimalistische schoenen voor mannen, vrouwen én kinderen.

De visie van de eigenaren is om ‘mensen dichterbij de natuur te brengen, waardoor ze de natuur beter gaan beschermen’.

Bron: singletrackworld.com

Het doel van vivobarefoot

Vivobarefoot doet meer dan alleen schoenen verkopen. Het brengt een visie op de markt. Namelijk dat ze mensen met de natuur willen ‘reconnecten’ en de wereld willen inspireren om meer van de natuur te voelen en ervaren. Kort gezegd willen ze mensen dichter bij de natuur brengen.

Op hun website verkopen ze niet alleen schoenen, maar bieden ook tips voor voetgezondheid. Denk hierbij aan voettrainingen en stappenplannen om bijvoorbeeld te beginnen met (hard)lopen op barefootschoenen.

Vivobarefoot Nederland

Uit mijn eigen onderzoek blijkt dat zo’n 500 mensen per maand in Google zoeken naar Vivobarefoot Nederland. Tot op heden is er geen officiele Vivobarefootwinkel in Nederland.

Je kunt wél dit merk schoenen kopen bij Barefoorandmore in Arnhem of via hun webshop: barefootandmore.nl

Mijn Ervaring met Vivobarefoot

De schoenen van Vivobarefoot zijn over het algemeen ontzettend degelijk en goed. Het positieve punt is vooral de enorme keuze en verschillende soorten schoenen:

Vivobarefootschoenen kopen?

Ontdek het volledige aanbod op Vivobarefoot.com of shop snel, vertrouw en veilig via het Nederlandse platform barefootandmore.nl